Sincron Consulting  
 
     
 

Realizam la cerere cursuri multimedia pentru invatarea on line sau cu ajutorul LMS a diferitelor programe - software ( ex: word, excel, etc). Se pot realiza la cerere cursuri in orice domeniu, care pot inlocui cursurilede training, micsorind semnificativ costurile de setup pentru noii angajati sau ajutind la implementarea de noi produse, servicii, legi, in activitatea zilnica a companiilor.

Un astfel de curs vi-l prezentam mai jos. El se adreseaza clientilor nostri ale caror domenii le gazduim si prezinta modul de utilizare al interfetei de administrare a domeniului postat pe server, un instrument care, oferind foarte multe optiuni, necesita doar cateva minute de invatare.

   
   

Mod de folosire CPanel

Cursul pentru Control Panel este un curs demonstrativ ce ofera indicatii despre utilizarea panoului de control al unui server de gazduire.

Cursul este foarte util companiilor de gazduire, deoarece ofera o instruire eficienta clientilor. Astfel puteti scapa de foarte multe probleme de support deoarece toti clientii dumneavoastra vor fi instruiti in domeniu.

 

 
 


Oferte paste | Jocuri Barbie | Agentie de turism
Copyright © 2005 Sincron Consulting SRL. All rights reserved
Servicii de web design , hosting sau gazduire web si inregistrare domenii .ro